Helaas: webinar met Marjolein Demmers naar november uitgesteld

Helaas, maar Marjolein heeft ons gevraagd om het webinar uit te stellen naar later dit jaar. Ze heeft net een nieuwe functie als directeur van Natuur en Molieu geaccepteerd, zie ook https://www.natuurenmilieu.nl/nieuwsberichten/marjolein-demmers-nieuwe-directeur-natuur-milieu/.

Wij komen zo snel mogelijk met een nieuwe planning bij jullie terug. Onze excuses voor de late berichtgeving!

Marjolein is een autoriteit op het gebied van duurzaamheid en zal specifiek ingaan op wat het klimaatverdrag van Parijs betekent voor Nederland, welke verplichtingen we zijn aangegaan en wat dat voor beleidsimplicaties heeft. En natuurlijk over de nieuwe mindset bij politiek, bedrijfsleven en samenleving. Je vragen zijn natuurlijk welkom op info@liberaal-groen.nl.

Het webinar zal plaatsvinden op de Facebook pagina van Liberaal Groen

Over Marjolein Demmers

Marjolein Demmers (1967) is directeur van De Groene Zaak, vereniging van ondernemers voor een duurzame economie. Daarnaast is ze raadslid bij de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli). Ze heeft een track-record van 25 jaar in duurzaamheid, strategie en verandermanagement in het bedrijfsleven. Zo werkte ze aan milieugerichte productontwikkeling in Nederland en Australië, als strategie consultant bij McKinsey&Company, en volgde ze een MBA aan INSEAD. Ze werd strateeg bij EDON, en werkte aan de fusie tot Essent. Ze werd lid van het MT van Essent Milieu en later COO van de Duurzame Energie Business. Na deze te hebben uitgebouwd en geïntegreerd, ging ze in 2004 naar DHV, als directeur van de Milieu en Duurzaamheid Businessunit. Vervolgens werd ze director Sustainability en Group Compliance Officer van Royal HaskoningDHV. Per 1 november 2017 start Marjolein als directeur bij Natuur & Milieu.

Meer details op https://www.linkedin.com/in/marjoleindemmers/.