Nieuwjaarsborrel Liberaal Groen – dinsdag 23 januari 2018, met Marjolein Demmers (directeur Natuur & Milieu)

Is het nieuwe kabinet goed duurzaam bezig? Inspiratie nodig voor de campagne voor de verkiezingen voor de gemeenteraad? Om dit te bespreken, en meer, ben je van harte welkom op dinsdag 23 januari 2018, 17.00-19.00, bij ANNE (Alle Nederlanders Naar Energieneutraal). ANNE is op Veemarktplein 41 in Utrecht. Dat is tussen Utrecht CS en de Jaarbeurs.

Marjolein Demmers, sinds 1 november directeur van Natuur & Milieu, zal met ons in gesprek gaan over de kansen van de majeure transitie die we voor de boeg hebben. Daarnaast verwachten we ook een bijdrage uit de 2e kamerfractie van de VVD.

Graag aanmelden via MijnVVD: https://www.mijnvvd.nl/. Als je geen VVD-lid bent, dan kan je ook een account op MijnVVD aanmaken. We vragen een bescheiden bijdrage van € 5. Mocht aanmelden niet lukken, stuur dan een mail naar strategie@vvd.nl.

Marjolein Demmers werkt al meer dan 20 jaar op het snijvlak van business & duurzaamheid, sinds 1 november als directeur bij Natuur & Milieu. Eerder was ze o.a. directeur bij werkgeversvereniging de Groene Zaak en director sustainability bij Royal HaskoningDHV. Ook in haar eerdere werk bij Essent, McKinsey en PRé Consultants stond het vinden van duurzame ontwerpen, oplossingen en strategieën steeds centraal.. Marjolein is lid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli), het strategisch adviescollege voor regering en parlement op het brede gebied van de fysieke leefomgeving.

Reken op discussie over het klimaatverdrag van Parijs, het nieuwe regeerakkoord, over Eric Wiebes en kansen voor ondernemers. Ook energieneutraal maken van de woningvoorraad, wat veel banen kan opleveren, komt aan bod.