Uitnodiging: 13 april 2018 met Liberaal Groen naar Brussel

VVD thematisch netwerk Liberaal Groen organiseert op vrijdag 13 april 2018 een bezoek aan Brussel. Daar hebben onder andere een uitvoerige ontmoeting met Jan Huitema, lid van het Europees Parlement voor de VVD. Jan is bekend om zijn inzet voor verduurzaming. Hij heeft onder andere energie, landbouw en circulaire economie in portefeuille. Over ruim een jaar, in mei 2019, zijn er weer verkiezingen voor het Europees parlement. Daar zal de partij zich in het voorjaar verder op voorbereiden, bijvoorbeeld met een verkiezingsprogramma. Liberaal Groen wil daar graag over meedenken!

Het programma van de dag zullen we nader invullen met meer ontmoetingen. Het zal in elk geval betekenen dat we de hele dag op pad zijn. Waarschijnlijk regelen we een bus, vanaf Rotterdam CS; indicatieve tijden: vertrek 8.30 – terug 18.00. Houdt rekening met een eigen bijdrage voor de dag van 40 Euro.

Graag opgeven via: https://www.mijnvvd.nl/. Als je geen lid bent van de VVD, dan kun je een account  aanmaken en je ook gewoon aanmelden. Problemen met aanmelden? Stuur dan een mail naar vvdstrategie@vvd.nl.

Uiterlijk twee weken van tevoren ontvang je nader bericht over het definitieve programma en de wijze van vervoer. We zien er naar uit om met een grote groep naar Brussel te gaan. We zien je aanmelding met belangstelling tegemoet.