Helaas uitstel van event Liberaal Groen event circulaire economie met o.a. Eric Wiebes Aan de slag voor een Circulair en Ondernemend Nederland

Helaas, maar helaas hebben we moeten besluiten het event over de Circulare Economie op 14 september aanstaande uit te stellen vanwege organisatorische redenen. Het event is tot nader orde uitgesteld tot later dit najaar. We komen zo snel mogelijk terug met een nieuwe datum!

“Aan de slag voor een circulair en ondernemend Nederland”. Kom o.l.v. Talitha Muusse Generatie Expert, Ondernemer in Duurzaamheid) meepraten, met o.a.:

Inloop 09.15, aanvang 09.45, einde 13.00, aansluitend netwerklunch. Liberaal Groen organiseert deze bijeenkomst. Voor dit event vragen we een bijdrage van € 25.

Aanmelden: MijnVVD. Als dat niet werkt of als je geen lid bent van de VVD: mail naar info@liberaal-groen.nl.

De transitie naar een circulaire economie is veel breder dan de energietransitie alleen en biedt Nederland enorme kansen. Het gaat om slim gebruik van schaarse grondstoffen, idealiter al vanaf het ontwerp van producten. Op 14 september onderzoeken we die kansen, vanuit verschillende invalshoeken.

Behalve bovenstaande sprekers gaan ondernemers, politici en experts in kleinere groepen het gesprek aan over specifieke aspecten van een circulaire economie. Je kunt twee sessies uitkiezen, met elk een aansprekende inleider: