Liberaal Groen event circulaire economie met o.a. Eric Wiebes Aan de slag voor een Circulair en Ondernemend Nederland

“Aan de slag voor een circulair en ondernemend Nederland”. Kom 14 september in Laren (NH) bij De Groene Afslag meepraten met o.a.:

Inloop 09.15, aanvang 09.45, einde 13.00, aansluitend lunch. Liberaal Groen organiseert deze bijeenkomst. Voor dit event vragen we een bijdrage van € 25. Aanmelden kan via MijnVVD.

De transitie naar een circulaire economie is veel breder dan de energietransitie alleen en biedt Nederland enorme kansen. Het gaat om slim gebruik van schaarse grondstoffen, idealiter al vanaf het ontwerp van producten. Op 14 september onderzoeken we die kansen, vanuit verschillende invalshoeken.

Behalve bovenstaande drie sprekers gaan ondernemers, politici en experts in kleinere groepen het gesprek aan over specifieke aspecten van een circulaire economie. Je kunt twee sessies uitkiezen. We zijn trots dat de volgende mensen hun kennis en inzichten willen delen:

De locatie De Groene Afslag is in Laren (Amersfoortsestraatweg 111, 1251 AV Laren). Gelegen vlakbij de A1, op zo’n 10 min. met de OV-fiets van station Bussum-Zuid en vlakbij bushalte Ziekenhuis Tergooi Blaricum.