Geplande events Liberaal Groen

De komende tijd staan de volgende Liberaal Groen events gepland.

Zaterdag 25 september (10.00-12.00): Landelijke Miljoenennota dag ‘Politieke start van het jaar’

De landelijke VVD organiseert weer de Miljoenennotadag. Liberaal Groen verzorgt één van de deelsessies. Dit jaar met als thema: “Water. Te veel? Te weinig?”. We gaan in gesprek met de 23-jarige loco-dijkgraaf Bas Knapp en VVD Statenlid Z-Holland Karima Bouchtaoui. Over de watersnood in Limburg in juli, over droogte in Nederland, en meer. Aanmelden via MijnVVD.

Woensdag 29 september (20.00-21.15): Expert sessie over CCS. (Carbon Capture & Storage)

Samen met de thematische netwerken EZI en Senioren in de Samenleving organiseert Liberaal Groen een expert sessie over CO2-opslag onder de Noordzee, ook wel CCS.

Deze expertsessie heeft een inhoudelijk karakter. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. We gaan ervan uit dat deelnemers voorafgaand aan de sessie kennis hebben genomen van de stukken in de leeslijst (zie onder). De bijeenkomst wordt niet opgenomen. Meld je snel aan via secretaris@liberaalgroen.vvd.nl.

Leeslijst voor expertsessie over CCS

EVENT ‘WONEN & WATER’ in ARNHEM: VERPLAATST NAAR BEGIN 2022, vanwege de weer oplopende corona-cijfers in juli 2021. 

Wonen & Water, teveel of te weinig? In het prachtige Watermuseum in Arnhem. Meer informatie op onze site onder Nieuws. Direct aanmelden:

Wil je een Liberaal Groen training in jouw netwerk organiseren? Of wil je meer weten? Kijk op: Liberaal Groen training ‘Kracht van de nieuwe economie’. Of mail naar: info@liberaal-groen.nl

Je vindt Liberaal Groen ook op: