Green Entrepreneurs Pitch met Micky Adriaansens

Green Entrepreneurs Pitch

Innovatieve bedrijven maken Nederland duurzamer! Om deze ondernemers een podium te geven, organiseert Liberaal Groen voor de tweede keer een Green Entrepreneurs Pitch.

Demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens trapt het evenement op 5 april in Amsterdam af met een toespraak over het Nederlandse vestigingsklimaat. De presentatie is in handen van Lennart Salemink, kandidaat #4 van de VVD voor het Europees Parlement.

Zes start-ups en scale-ups zullen hun innovaties pitchen voor een jury bestaande uit Rinke Zonneveld, CEO van Invest-NL; Robert Verwaayen, oprichter van Keen Venture Partners; en Barbara Visser, oud-minister van Infrastructuur en Waterstaat en sinds januari partner bij PA Consulting. Er is een prijs van 10.000 AWS credits. Ook het publiek kiest een winnaar.

Vorig jaar won Julius Smith van Supersola zowel de jury- als publieksprijs. Zijn bedrijf maakt ‘plug-and-play’ zonnepanelen die direct op het stopcontact kunnen worden aangesloten.

Deelnemers

Layco

Layco ontwerpt herbruikbare medische apparatuur die zo is ontworpen dat het gemakkelijk te steriliseren is, waardoor het risico op infecties minimaal is.

Lima Golf Energy

De LimaGolf batterij slaat zonne-energie op namens MKBers om later te gebruiken als de prijzen hoger zijn. 

Renewaball

Renewaball verkoopt ’s werelds eerste circulaire padel- en tennisbal.

Solease

Solease biedt Energy-as-a-Service oplossingen aan particulieren en ondernemers voor zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, batterijen en laadpalen. 

Sum Thing

Sumthing biedt een digitaal platform voor donaties aan de natuur waar je het resultaat van elke donatie kunt zien.

Suncom Energy

Suncom’s technologie levert duurzame warmte aan ondernemers via een gepatenteerde micro-Concentrated Solar Power oplossing.

Jury

Rinke Zonneveld
Rinke Zonneveld
Invest-NL
Robert Verwaayen
Robert Verwaayen
Keen Venture Partners
Barbara Visser
Barbara Visser
PA Consulting

Kom ook!

Datum: 5 april
Tijd: 16.00 (inloop vanaf 15.30)
Locatie: Amazon Nederland (kantoorgebouw Spaces), Mr. Treublaan 7, Amsterdam

Dit evenement is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de VVD. Aanmelden via Eventbrite.

Promotie

Deel een van de flyers met link naar deze pagina om het evenement te promoten! Klik op de afbeelding voor een grotere versie.