#TeamGR2022 van Liberaal Groen. Meedoen? Meld je nu aan!

Join #TeamGR2022! Liberaal Groen zoekt versterking voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Het duurzaamste netwerk van de VVD wil fors bijdragen aan die verkiezingen!

In een enthousiast, klein team gaan wij ons focussen op die komende gemeenteraadsverkiezingen. Want hoewel er veel landelijk wordt aangedragen, moet het echte werk nog gebeuren. En dat gebeurt in de gemeenteraad. Daar moeten de echt harde noten worden gekraakt. Waar moeten windmolens gaan komen? Hoe gaan we onze woningen, scholen en kantoren verduurzamen? Welke stappen er nodig zijn om emissies en vervuiling van onze mobiliteit terug te dringen? En hoe draagt slimme afvalinzameling bij aan een schone leefomgeving? Important stuff! 

Er moet veel gebeuren: maken van (concept stukken voor) verkiezingsprogramma’s, delen van kennis, maken van campagne materialen, (online) campaign events organiseren, contact hebben met onze (kandidaat-)gemeenteraadsleden.

Als jij je kunt vinden in de ambities van Liberaal Groen, passie hebt voor de gemeentepolitiek, het leuk vindt om samen met ons events en andere sessies te organiseren (en daar bij voorkeur goed in bent), je netwerk wil uitbreiden, en wat tijd over hebt, stuur dan voor 28 mei een berichtje naar Bram Cool, voorzitter Liberaal Groen (bram.cool@iese.net).

Join #TeamGR22!