Webinar Ondernemen in de circulaire economie met VVD kamerlid Remco Dijkstra op donderdag 26 januari om 19.00 online live op Facebook

In gesprek met VVD Tweede Kamerlid Remco Dijkstra. Dat kan op donderdag 26 januari 2017, tussen 19.00 en 19.15. Liberaal Groen organiseert dan een webinar; je kunt meedoen op Facebook pagina Liberaal Groen.

In dit webinar praten we over ondernemen in de circulaire economie, waar we met jullie willen delen “wat hebben we afgesproken en wat hebben we de afgelopen periode bereikt”. Remco heeft hier de afgelopen kamerperiode een actieve rol gespeeld en kan ons vertellen wat er nou werkelijk is gebeurd.

Daarnaast kijken we alvast vooruit naar de kansen in de circulaire economie en hoe het VVD-verkiezingsprogramma dat actief vormgeeft. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om online vragen te stellen.

Ook krijg je alvast een indruk van de speerpunten die Remco in het ‘Verkiezingsdebat duurzame economie’, op vrijdag 17 februari in Pakhuis de Zwijger, uitgebreider aan bod wil laten komen.

Dit webinar is informatief en helpt Liberaal Groen en VVD-leden een goede factbase te krijgen voor discussies over de circulaire economie.