Duco Mülder

Bestuurlid

Liberalen pakken problemen aan, zodat ook volgende generaties hun eigen keuzes kunnen maken. Als trots liberaal ben ik er daarom van overtuigd dat we het klimaatprobleem nu moeten aanpakken. Ook mijn generatie heeft recht op een schone planeet.

Mijn naam is Duco Mülder, 25 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik maak mij hard voor een VVD die duurzaamheid omarmt als kans. Een kans om het klimaatprobleem effectief te bestrijden én een economische kans. Juist in het innovatieve Nederland.

Na mijn studies econometrie en economie ben ik sinds januari 2022 PhD kandidaat bij het Erasmus Medisch Centrum. In mijn werk doe ik epidemiologisch onderzoek naar de vroege opsporing van kanker. Hiervoor heb ik gewerkt voor Willis Towers Watson, KLM en organiseerde ik de Landelijke Econometristendag.

Sinds 2011 ben ik actief voor de VVD. Zo heb ik verschillende bestuursfuncties vervuld en werd ik na de verkiezingen in 2014 gemeenteraadscommissielid in Zoetermeer. Binnen liberaal groen zet ik mij in voor een liberale, duurzame partijkoers.

Ik ben altijd in voor een kop koffie en een goed gesprek! Je kunt me bereiken op ducomu@gmail.com of op 06-29307591.

Duco Mülder