Nan Su

Bestuurslid Communicatie, Penningmeester

Even iets over mijzelf en mijn ‘roots’. Ik heb, na in Tilburg mijn master in International Business te hebben gehaald, in 2006 Dutch Sino Business Promotions opgericht en European Green Cities/sites Development.
De VVD staat wat mij betreft voor de gewone burger die zelf werkt aan duurzaamheid, voor de stad en voor zichzelf. Aandacht voor duurzaamheid en milieu worden vaak gezien als typische onderdelen van de “linkse” agenda. Voor mij, Hagenaar, maar geboren en getogen in Beijing, is dit merkwaardig.
Een ander vreemd vooroordeel is dat duurzaamheid geld kost. Bij de VVD zijn we in staat om met duurzaamheid de economie te laten groeien en nieuwe kansen en werkgelegenheid te creëren. Zo geven we de ondernemer van vandaag en van morgen kansen. Het gaat niet om onrendabele alternatieve energiebronnen of circulaire mode, maar om harde euro’s en eerlijke business. Duurzaamheid betekent niet “minder minder” voor mij, maar “meer meer”. Meer kansen, meer banen, meer groei – maar slimmer en duurzamer.
Het inspireert me, juist waar het gaat om deze onderwerpen, om met mijn eigen politieke voorkeuren en achtergrond een rol te spelen in de Nederlands politiek. Daarom zet ik me sinds mei 2020 als bestuurslid bij Liberaal Groen in op het gebied van communicatie, in de hoop dat we binnen en buiten de partij meer mensen voor deze onderwerpen kunnen interesseren.
Je kan me bereiken op 06 41 374 680 op nan.su@dutchsino.com
Nan Su