Cees Eenhoorn

Bestuurslid Politiek en Beleid

Vanaf 2009 ben ik actief in de VVD. Vanaf 2010 tot 2014 was ik lid van de deelraad in Amsterdam en vanaf januari 2015 ben ik duo-raadslid voor de gemeenteraadsfractie. De keuze voor de VVD was een logische. Uitgaan van de kracht van het individu en van eigen verantwoordelijkheid is voor mij een vanzelfsprekendheid.

In Amsterdam voer ik namens de VVD het woord over duurzaamheid. Binnen de VVD niet het meest sexy onderwerp, maar wel een onderwerp dat ons steeds meer raakt. Ik krijg van mij fractie dan ook alle ruimte om de VVD in een duurzamer daglicht te plaatsen. Zo heb ik in mei 2016 met de Amsterdamse VVD een bijzonder succesvol symposium over liberalisme en duurzaamheid georganiseerd. Het was fantastisch om te zien dat duurzaamheid voor zo veel VVD’ers wel degelijk een issue is. En dat kan ook niet anders want duurzaamheid gaat over innovatie, werkgelegenheid en voorspoed.

Met Liberaal Groen gaan we de VVD verder verduurzamen. Onze erkenning als thematisch VVD netwerk is geweldig en biedt ons de kans om mee te praten, invloed uit te oefenen en zo daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.

#VVDDUURZAAM

Je kan me bereiken op 06-52480210 en op eenhoorn1@gmail.com.

Cees Eenhoorn