Geplande events Liberaal Groen

Liberaal Groen logo

De komende tijd staan de volgende events gepland.

Zaterdag 25 september (10.00-12.00): De landelijke VVD organiseert weer de Miljoenennotadag. Liberaal Groen verzorgt één van de deelsessies, dit jaar met als thema: Water. Te veel? Te weinig? We gaan in gesprek met de 23-jarige loco-dijkgraaf Bas Knapp en VVD Statenlid Zuid-Holland Karima Bouchtaoui. Over de watersnood in Limburg in juli, over droogte in Nederland, en meer. Aanmelden via MijnVVD.

Woensdag 29 september (20.00-21.15): Samen met de thematische netwerken Economische Zaken en Innovatie en Senioren in de Samenleving organiseert Liberaal Groen een expertsessie over CO2-opslag onder de Noordzee, ook wel CCS. Deze expertsessie heeft een inhoudelijk karakter. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Meld je aan via secretaris@liberaalgroen.vvd.nl.

Wonen en Water in het prachtige Watermuseum in Arnhem is verplaatst naar begin 2022 vanwege de weer oplopende corona-cijfers.

Wil je een Liberaal Groen-training in jouw netwerk organiseren? Of wil je meer weten? Kijk op: Liberaal Groen training ‘Kracht van de nieuwe economie’. Of mail naar: info@liberaal-groen.nl.