Nieuwjaarsborrel met Marjolein Demmers

Marjolein Demmers

Is het nieuwe kabinet duurzaam bezig? Inspiratie nodig voor de campagne voor de verkiezingen voor de gemeenteraad? Om dit te bespreken, en meer, ben je van harte welkom op dinsdag 23 januari 2018, tussen 17:00 en 19:00, bij ANNE (Alle Nederlanders Naar Energieneutraal).

ANNE is gevestigd op Veemarktplein 41 in Utrecht. Dat is tussen Utrecht Centraal en de Jaarbeurs.

Marjolein Demmers, sinds 1 november directeur van Natuur & Milieu, zal met ons in gesprek gaan over de kansen van de majeure transitie die we voor de boeg hebben.

Marjolein werkt al meer dan twintig jaar op het snijvlak van business en duurzaamheid. Eerder was zij directeur bij werkgeversvereniging de Groene Zaak en director sustainability bij Royal HaskoningDHV. Ook in haar eerdere werk bij Essent, McKinsey en PRé Consultants stond het vinden van duurzame ontwerpen, oplossingen en strategieën steeds centraal. Marjolein is lid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli), het strategisch adviescollege voor regering en parlement op het brede gebied van de fysieke leefomgeving.

We verwachten ook een bijdrage uit de Tweede Kamerfractie van de VVD.

Reken op discussie over het klimaatverdrag van Parijs, het nieuwe regeerakkoord, over Eric Wiebes en kansen voor ondernemers. Ook energieneutraal maken van de woningvoorraad, wat veel banen kan opleveren, komt aan bod.