Met Liberaal Groen naar het Europees Parlement

Jan Huitema

Liberaal Groen organiseert op vrijdag 13 april een bezoek aan Brussel. Daar hebben onder andere een uitvoerige ontmoeting met Jan Huitema, lid van het Europees Parlement voor de VVD. Jan is bekend om zijn inzet voor verduurzaming. Hij heeft onder andere energie, landbouw en circulaire economie in zijn portefeuille.

Over ruim een jaar, in mei 2019, zijn er weer verkiezingen. Daar zal de partij zich in het voorjaar verder op voorbereiden, bijvoorbeeld met een verkiezingsprogramma. Liberaal Groen wil daar graag over meedenken!

Het programma van de dag zullen we nader invullen met meer ontmoetingen. Het zal in elk geval betekenen dat we de hele dag op pad zijn. Waarschijnlijk regelen we een bus, vanaf Rotterdam CS. Indicatieve tijden: vertrek 8:30, terug 18:00. Houdt rekening met een eigen bijdrage van zo’n 40 euro.

Opgeven via MijnVVD. Problemen met aanmelden? Stuur dan een mail naar vvdstrategie@vvd.nl. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvang je nader bericht over het definitieve programma en de wijze van vervoer.