Wouter Verduyn

Bestuurslid Energie

Wouter Verduyn

Wouter Verduyn vindt dat je zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor de maatschappij die je voor ogen staat. Dat blijkt uit zijn werkervaring: onder meer 16 jaar Koninklijke Marine, ruim 11 jaar in het management van ziekenhuizen en sinds 2015 in ‘duurzaamheid’. Eerst een aantal jaren bij een klein adviesbureau voor het aanjagen van de circulaire economie; sinds 2018 middenin de energietransitie bij branchevereniging Energie-Nederland.

Wouter is VVD-lid sinds 2001. Hij vindt zichzelf een echte liberaal: vrijheid van het individu is een groot goed, binnen onze gezamenlijke regels. De VVD moet de vrijheid van ons allemaal blijven beschermen. Ook voor andersdenkenden, dus mensen die dingen vinden, geloven of zeggen die niet bij ons eigen gedachtegoed passen.

Bij verantwoordelijkheid nemen hoort voor Wouter ook dat onze kinderen dezelfde keuzevrijheid hebben als wij. Dat betekent dat wij (overheden, bedrijven en burgers) samen verantwoordelijkheid moeten nemen voor veel verstandiger gebruik van grondstoffen en een snelle afbouw van de CO2-uitstoot. Verantwoordelijkheid nemen, dus typisch VVD!

Wouter is om die reden vanaf 2016 bestuurslid van Liberaal Groen. Daarnaast was Wouter 2014-2018 voorzitter van de lokale VVD. Eerst ruim twee jaar van de afdeling Amersfoort; toen ruim twee jaar van lokaal netwerk VVD Eemland (Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Woudenberg).

Je kan me bereiken op wouter.verduyn@gmail.com en op 06 – 455 64 617.