Bram Cool, bestuurslid Liberaal Groen, is kandidaat-voorzitter VVD

Bram Cool

Bram Cool, bestuurslid van het thematisch netwerk Liberaal Groen, heeft zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de VVD.

Die mogelijkheid biedt het VVD-hoofdbestuur nu de procedure van kandidaatstelling is gestart. Eigenlijk besloot Bram in mei al dat hij de rol van voorzitter graag op zich neemt, toen de toenmalige voorzitter zich gedwongen zag af te treden.

Bram wil inzetten op toekomstbesteding maken van de VVD: verder bouwen aan een solide, integere en groeiende VVD.

We hebben te veel affaires binnen de partij. Dat is oplosbaar, maar dan moeten we wel het probleem erkennen en de armen uit de mouwen steken.

Voor Bram is meer openheid en transparantie dus noodzaak. Dat is overigens helemaal in lijn met de verandering van de partijstructuur uit 2015. Die was nadrukkelijk gericht op een meer open en naar buiten gerichte VVD.

Zowel het lokaal netwerk Blaricum-Eemnes-Laren als het thematisch netwerk Liberaal Groen dragen Bram voor. Het bestuur van Liberaal Groen kent Bram als een scherp analyticus, die op de bal speelt en niet op de man. Hij durft ambitieuze doelen te stellen, maar heeft daarnaast ook een goed gevoel voor wat haalbaar is en luistert goed. Het voltallige bestuur van Liberaal Groen beveelt Bram van harte aan en is blij dat de leden bij de voorzitterschapsverkiezing een keuze hebben.

Bram Cool is ondernemer en bestuurt vanuit Amsterdam een wereldwijd opererend software bedrijf.

Het hoofdbestuur van de VVD organiseert begin november een aantal debatavonden tussen de kandidaat-voorzitters. Als je VVD-lid bent, kun je tijdens de ledenraadpleging 7-17 november natuurlijk op Bram stemmen.