Bouwen aan een solide, integere en groeiende VVD

Liberaal Groen bestuurslid Bram Cool kandidaat-voorzitter VVD

Bram Cool, bestuurslid van VVD thematisch netwerk Liberaal Groen, stelt zich kandidaat voor het voorzitterschap van de VVD (meer informatie: www.kiesbramvoorvernieuwing.nl).

Die mogelijkheid biedt het VVD-hoofdbestuur nu de procedure van kandidaatstelling is gestart. Feitelijk heeft Bram in mei jongstleden al besloten dat hij de rol van voorzitter VVD graag op zich neemt, toen de toenmalige voorzitter zich gedwongen zag af te treden.

Bram wil inzetten op toekomstbesteding maken van de VVD: verder bouwen aan een solide, integere en groeiende VVD. Bram: “We hebben te veel affaires binnen de partij. Dat is oplosbaar, maar dan moeten we wel het probleem erkennen en de armen uit de mouwen steken.” Voor Bram is meer openheid en transparantie dus noodzaak. Dat is overigens helemaal in lijn met de verandering van de partijstructuur uit 2015. Die was nadrukkelijk ook gericht op een meer open en naar buiten gerichte VVD.

Zowel het lokaal netwerk Blaricum-Eemnes-Laren als het thematisch netwerk Liberaal Groen dragen Bram voor. Het bestuur van Liberaal Groen kent Bram als een scherp analyticus, die op de bal speelt en niet op de man. Hij durft ambitieuze doelen te stellen, maar heeft daarnaast ook een goed gevoel voor wat haalbaar is en luistert goed. Het voltallige bestuur van Liberaal Groen beveelt Bram van harte aan en vindt het goed dat de leden bij de voorzitterschapsverkiezing een keuze hebben.

Bram Cool is ondernemer en bestuurt vanuit Amsterdam een wereldwijd opererend software bedrijf.

Het hoofdbestuur van de VVD organiseert begin november een aantal debatavonden tussen de kandidaat-voorzitters. Als je VVD-lid bent, kun je tijdens de ledenraadpleging 7-17 november natuurlijk op Bram stemmen.