Kom Liberaal Groen versterken en de VVD verduurzamen

Liberaal Groen zoekt 2 nieuwe bestuursleden: een secretaris en een algemeen bestuurslid

Over Liberaal Groen

Liberaal Groen is het thematisch netwerk binnen de VVD dat een duurzame economische groei voorstaat, zoals rond energie, kli­maat, water, milieu, natuur en voedsel.  Liberaal Groen heeft meer dan 1.000 leden.

Voor complete vacature, zie: Vacature secretaris en een bestuurslid Liberaal Groen Dec 2021

Naar wie zijn we op zoek?

Je herkent je uiteraard in de standpunten van Liberaal Groen, zie www.liberaal-groen.nl/standpunten/. En je wilt je actief inzetten voor een duurzame VVD en op die manier ook een grotere groep leden en kiezers aanspreken. En je kunt er voldoende tijd voor vrijmaken.

Voor de functie van algemeen bestuurslid hebben we voorkeur voor een kandidaat met politieke ervaring: iemand die politiek actief is of is geweest in een gekozen functie voor de partij.

Wat hebben we te bieden?

Binnen én buiten onze partij vormgeven van één van de belangrijkste onderwerpen voor de partij en voor ons land. Actief deelnemen aan overleg met VVD-politici, -bestuurders, -leden op het gebied van duurzaamheid.  Overleg met andere politieke partijen en deelnemers aan het debat. Lid van een bestuur met sterke gezamenlijk ‘drive’.

Interesse?

Wil je meer weten? Neem contact op met Wouter Verduyn (secrecretaris@liberaalgroen.vvd.nl, 06 455 64 617) of Bram Cool (bram.cool@iese.net, voorzitter, 06 19 78 17 27). Bij interesse graag je motivatie en (relevante) CV mailen naar secretaris@liberaalgroen.vvd.nl.