Stem Liberaal Groen: Odile de Man (#4 Utrecht)

Odile de Man

Odile de Man is vice-voorzitter van de VVD-fractie in de Staten van Utrecht en kandidaat voor een tweede termijn. Ze is ook lid van Liberaal Groen.

Wat is jouw achtergrond?

Al vijf jaar woon ik in het prachtige Zeist met mijn man en twee dochters. Bewust hebben wij gekozen om Rotterdam te verlaten voor deze mooie groene omgeving, waar een wandeling in het bos om de hoek is. Als zittend Statenlid en in het dagelijks leven projectleider woningbouw weet ik wat er speelt in onze regio en hoe we de problemen van nu samen moeten en kunnen oplossen.

Wat was jouw motivatie om je wederom kandidaat te stellen?

Utrecht is een prachtige provincie. Maar waar komen die windmolens? Wat te doen met de gronden van boeren die verplaatsen of stoppen? Waar slaan we water op en hoe voorkomen we verdroging? En wat is het effect op het bos waar ik elke dag doorheen fiets naar mijn werk?

Op welke thema’s richt jij je?

Veilig en snel op de fiets naar school en kantoor. Versterken van groen geeft ruimte voor wonen. Betaalbare energie door gedragen oplossingen.

Wat is je liberaal-groene inbreng?

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de keuzes die wij moeten maken met behoud van de groene kwaliteiten van de provincie. Een vrije, veilige en welvarende provincie, daar blijf ik mij met uw stem voor inzetten.

Meer op de website van de VVD Utrecht.